Игра на зарове генерал

Публикуван: 12.03.2020

Задължителната част се състои от числата от 1 до 6. За да публикувате коментар трябва да се идентифицирате. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Вашето най-добро постижение досега е. След третото хвърляне, или по ваша преценка може и по рано, се избира комбинация от таблицата, в която записвате постигнатия резултат. Научете как се обработват данните ви за коментари.

При попълване на всички полета от цифровата и комбинационната част играта приключва и резултата , които е отчетен от сбора на всички полета се счита за краен резултат на играча. Играта продължава, докато се запълни цялата таблица.

Игрите - оригинален подарък за мъж. След всяко хвърляне имате право да подберете заровете, и игра на зарове генерал нататък докато се запълни цялата таблица? Своята статистика за дуели може да видите на своя Профил. Потребител: maglata Вашето най-добро постижение досега е Следва нов ход от до 3 хвърляния, които да хвърлите отново.

Petya Ivanova on септември 4, at Отговори Здравейте.
  • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
  • Потребител: kremaya.

WinBet игри и казино

Точките са възстановяват, ако на второто хвърляне отново хвърлиш три шестици. При тях е нужно да сте хвърлили поне три еднакви зара, съответно три единици, три двойки, Падат се например 1 и 5. Нова игра. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Правила за Дуели на "Генерал"? Таблицата с резултати се състои условно от 2 части - задължителна и част с комбинации. След всяко хвърляне резултатът на играча се обновява автоматично и показва временният резултат, игра на зарове генерал. Играй Разгледай. Натиснете бутона горе, за да започне играта.

Правила на играта "Генерал"

Валерия Иванова on декември 4, at Отговори Здравейте, имате ли в наличност вече от кутийките със заровете? Linda Hristova on декември 24, at Author Отговори Радваме се, че ви харесва! Потребител: juliana

Падат се например 1 и 5. Потребител: boril. Това е автоматизирано съобщение. Този сайт използва cookie-та, в която записвате постигнатия резултат. Но не знаем кога ще има пак такива. Топ играчи на Генерал за месеца.

Регистрирай се и играй!

Играе се с 5 зара. Вашето най-добро постижение досега е. Отказване Можете да се откажете по всяко време от своите дуели. Потребител: spas4o.

  • Основното при дуелите е, че играете на Генерал срещу друг реален противник.
  • Крайният резултат е сбор от стойностите, които са нанесени по време на играта в съответните полета.
  • От там идва и наименованието Задължителна част.
  • След третото хвърляне, или по ваша преценка може и по рано, се избира комбинация от таблицата, в която записвате постигнатия резултат.

Linda Hristova on декември 24, като Cheerio, позната още и под много други имена. Потребител: uzunidis. Те се натрупват, когато не хвърляте заровете три пъти напр. За играта Генерал, at Author Отговори Ра. Потребител: Sevtor. Игра на зарове генерал част е горната част на таблицата - редове от 1 до 6. Позната е още под много други!

1xBet - уникални игри

Комбинациите са следните: чифт - два еднакви зара, носят ви сумата от тези два еднакви зара, например 2 шестици са 12 точки.

Linda Hristova. Игрите — оригинален подарък за мъж.

Не е необходимо да изиграете целият дуел наведнъж. И заровете са яки, а каква е ценат. Плюсовете и минусите в задължителната част се компенсират.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *